Soullegende Billy Ocean voor drie shows naar Nederland

Pin it! Print

De Britse soulzanger Billy Ocean komt voor drie shows naar Nederland. Op 19 november staat hij in De Oosterpoort (Groningen), op 20 november in TivoliVredenburg (Utrecht) en op 21 november in 013 (Tilburg). De 67-jarige Ocean weet als geen ander hoe hij het publiek moet vermaken en brengt tijdens deze tour zijn grootste hits en nummers van zijn laatste album ‘Here You Are’ ten gehore.

Billy Ocean is een van de grootste Britse muzikanten ooit en heeft in zijn carrière al meer dan 30 miljoen platen verkocht. Hij scoorde in de jaren ’70 en ’80 grote hits, o.a. met ‘Love really hurts without you’, ‘When the going gets tough, the tough get going’ en ‘Get outta my dreams, get into my car’.

Billy Ocean is niet alleen een buitengewoon succesvolle zanger, maar ook een zeer getalenteerde songwriter. Dat de zanger zijn funky soul sound nog niet is kwijtgeraakt bewijst hij de afgelopen jaren tijdens zijn vele live shows over de hele wereld. 2017 staat in het teken van zijn nieuwe album ‘Here You Are’ en de bijbehorende tour door Europa, de Verenigde Staten, Canada, Australië en Nieuw-Zeeland.

De commentaren zijn gesloten.