• Ladies of Soul 12, 13 en 14 februari 2016 in Ziggo Dome

  Pin it! Print

  Trijntje Oosterhuis, Edsilia Rombley, Glennis Grace, Berget Lewis en Candy Dulfer zijn de Ladies of Soul. Na in totaal vijf uitverkochte shows in 2014 en 2015 brengen zij op 12, 13 en 14 februari 2016 opnieuw mooie en verrassende pop- en soulnummers tijdens een weergaloze live show in de Ziggo Dome. De dames worden begeleid door een grote live band en verrassende special guests.

  Ziggo Dome

  In de Ziggo Dome draait alles om live muziek en entertainment. Grote nationale en internationale artiesten zijn de Ladies of Soul al voorgegaan in de Ziggo Dome. Deze unieke locatie is gebouwd naast de Amsterdam ArenA en biedt ruimte aan meer dan zestienduizend muziekfans.

  Tickets:

  eventim
  www.eventim.nl
  0900 1353 (45 cpm)

  Hotelarrangement Ladies of Soul

  Hotelarrangement Ladies of Soul

  12-2-16 - 13-2-16

  Maak nu jouw avond compleet met een hotelovernachting in het Jaz hotel in Amsterdam.
  Meer...

   
   
   
   
   
  Ladies of Soul

  Ladies of Soul

  12-2-16 - 14-2-16

  Ladies of Soul in 2016 opnieuw in de Ziggo Dome. - Koop hier je tickets!
  Meer...

   
   
   
   
   
  Arrangementen Ladies of Soul

  Arrangementen Ladies of Soul

  12-2-16 - 13-2-16

  Maak je avond bij Ladies of Soul 2016 compleet met een arrangement.
  Meer...

   
   
   
   
   
   

  Parkeren Ladies of Soul

  12-2-16 - 13-2-16

  Kom je met de auto naar de Ziggo Dome? Reserveer dan nu alvast je parkeerplaats.
  Meer...

 • NAO vrijdag 8 april 2016 Melkweg, Amsterdam

  Pin it! Print

  NAO

  Wie nu googlet op NAO vindt als eerste de Nederlandse Aardappel Organisatie, maar binnenkort staat de Britse zangeres bovenaan met haar mix van R&B, soul en electronica. Vergelijkingen met FKA Twigs en Groove Theory  zijn snel gemaakt, maar NAO heeft een geheel eigen stijl. Ze klinkt namelijk als een 80's funk plaat, 90's R&B zangeres en iemand die verslaafd is aan helium. Als er een checklist was voor belofte van 2016, zou zij ze allemaal afvinken. Ze maakte het nummer 'Superego' met Disclosure, was support voor Little Dragon, was meerdere malen nummer 1 op Hype Machine en tweemaal werden haar nummers Best New Track op Pitchfork. En haar debuutalbum moet nog verschijnen!

  NAO

  Melkweg
  Theaterzaal

  12,50 + lidmaatschap

  Tickets
 • Craig David 28 februari 2016 in de Melkweg

  Pin it! Print

  Craig David Presents TS5

  “What’s your flava, tell me what’s your flava!”

  Met platina albums die wereldwijd de top van de charts haalden, heeft Craig David zich in het collectief geheugen van de zeroes gegrift. Zondag 28 februari komt de Britse zanger met het exclusieve partyconcept TS5 naar de Melkweg! Wat begon als pre-party in zijn eigen penthouse, Tower Suite 5, werd dankzij Soundcloud al snel zo populair dat Craig besloot thuishonk Miami te verlaten en met TS5 de wereld rond te trekken. Hij maakt in deze show zijn opwachting als DJ, zanger én MC, met een unieke combinatie van zijn eigen hits, oldschool R&B anthems, swing beat, garage en de grootste hedendaagse house hits! 

 • Janet Jackson 2 mei 2016 Ziggo Dome

  Pin it! Print

  We hebben er lang op moeten wachten maar gelukkig mag Nederland ook mee snoepen van The Unbreakable World Tour! Met een show die behoort tot de major league van producties maakt muziekicoon Janet Jackson opnieuw haar reputatie als een van de meest invloedrijke live entertainers waar.

  02 mei 2016

  20:00

  Ziggo Dome, Amsterdam

  Wie kent haar niet? De benjamin van de muzikale familie Jackson! Janet Jackson is een van de meest succesvolle artiesten in de popmuziek wereld. Met haar langlopende carrière heeft ze ook al veel albums op haar naam staan, die stuk voor stuk meesterwerken zijn. Haar carrière in een notendop omschrijft ze als; “Hier ben ik. Muzikaal heb ik het. Jullie willen het. En ik geef dat aan jullie.” Terugkijkend hoe Janet is gegroeid als artiest zijnde vertelt ze “Ik ben trots dat ik in dit wereldje ben gebleven en het heb overleefd. En ik ben trots dat ik altijd bij mezelf ben gebleven. Maar als je terug gaat en luistert naar de muziek, dan hoor je dat ik altijd aan het veranderen ben.”

  http://www.ticketmaster.nl/event/janet-jackson-platinum-tickets-tickets/154351

 • Mariah Carey op 23 april 2016 in Ziggo Dome

  Pin it! Print

  Mariah Carey neemt haar fans mee op een spectaculaire, wonderbaarlijke reis langs de grootste hits uit haar carrière. De wereldster scoorde 18 nummer één hits, met tijdloze songs als 'Hero', 'Fantasy', 'Always Be My Baby', de wereldwijde hit 'We Belong Together'.

  Zaterdag 23 april 2016 
  20:00

  http://www.ticketmaster.nl/event/mariah-carey-tickets/MA230416?brand=nl_mojo&camefrom=janetjackson_mojo

  Klik op een prijscategorie hieronder en deze wordt zichtbaar op de plattegrond

  • Zitplaatsen geplaceerd
   64.90 EUR*
   (incl. 5.90 EUR servicekosten)
  • Zitplaatsen geplaceerd
   59.40 EUR*
   (incl. 5.40 EUR servicekosten)
  • Zitplaatsen geplaceerd
   53.90 EUR*
   (incl. 4.90 EUR servicekosten)
  • Zitplaatsen geplaceerd
   48.40 EUR*
   (incl. 4.40 EUR servicekosten)
  • Rolstoel-/begeleidersplaatsen
   59.40 EUR*
   (incl. 5.40 EUR servicekosten)